Predarea cursurilor-seminariilor în regim on-line

Dragi studenți,

În urma ședinței de Consiliului facultății din 13 octombrie, am convenit să trecem la predarea cursurilor-seminariilor în regim on-line, începând de luni 19 octombrie.

Începând de la această dată, lăsăm la latitudinea cadrelor didactice posibilitatea întâlnirii fizice doar cu studenții de la master. Aceste întâlniri se pot stabili în înțelegere cu studenții masteranzi, funcție și de programul acestora. Aceste întâlniri fizice nu sunt obligatorii!

De asemenea, întrucât orele de muzică, practică liturgică, artă iconografică, practică de laborator (artă și restaurare) este impropriu să se facă online, se va permite aducerea studenților față către față. Așadar, orele de muzică, de pildă, se vor putea face în biserică, în timpul dintre slujbele rânduite.  Evident că și practica liturgică se va face în aceeași formă ca și până acum, în biserică. La Artă sunt săli special alocate și formațiuni mici care nu presupun aglomerări excesive, drept pentru care se va continua în forma de până acum.  

De asemenea, rămâne valabil și obligatoriu programul duhovnicesc privind participarea la slujbele rânduite în timpul săptămânii (vecernie, utrenie și Sf. Liturghie). 

Însă, dacă se va activa ”scenariul roșu”, probabil că toată lumea va trebui să treacă în on-line, de la chiar data la care aceasta se va anunța.

Situația fiind cu totul inedită, va urma să mai reglăm lucrurile și din mers.

Vă rugăm să respectați toate normele de igienă și să aveți grijă de dumneavoastră, cât și de ceilalți din jur.

 

Cu urări de bine și sănătate tuturor,

Decanatul