Bine ați venit pe noua pagină web a Facultății de Teologie ortodoxă Justinian Patriarhul din București. Prin intermediul acestui mijloc de informare, sperăm să realizăm o comunicare cât mai transparentă între Facultate și studenți, oferind cursuri în format electronic, știri referitoare la activitățile desfășurate în cadrul instituției precum și numeroase alte materiale de interes general.

 

 

Vă informăm că a apărut calendarul concursurilor didactice şi poate fi vizualizat aici. Consultați site-ul Universității din București: https://unibuc.ro/despre-ub/organizare/administratie/directia-resurse-umane/posturi-vacante/posturi-didactice-2/. Data examenelor pentru promovare pe post se va actualiza.

Informații cu privire la calendarul examenelor de finalizare a studiilor de licență și master, sesiunea iunie 2021, pot fi vizualizate aici.

Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad lansează către studenți, masteranzi și doctoranzi invitația de a participa la o sesiune de comunicări, în 20-21 septembrie 2021, potrivit cu condițiile din documentul atașat. Cei interesați vor lua legătura cu persoanele indicate în INVITAȚIE.

Pentru mai multe informații cu privire la rezultatele selecției pentru burse Erasmus studenți, click aici.

În cadrul Școlii Doctorale a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, desfășoară un studiu dedicat studenților despre metodologia de Assessment & Development Center. Pentru mai multe detalii, click aici.

Informații cu privire la Burse de mobilități ERASMUS în cadrul Consorțiului CIVIS pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe informații cu privire la Lansarea de mobilități Erasmus - studenți, masteranzi, doctoranzi - pentru anul 2021-2022, click aici.

Începând cu data de 12.02.2021, în cadrul Bibliotecii facultății noastre se desfășoară activități de voluntariat, de Luni până Joi în intervalul 08:00-16:00 și Vineri în intervalul 08:00-14:00. Activitățile desfășurate sunt specifice bibliotecilor universitare și țin de manipularea fondului de publicații, evidență publicații, catalogare, cotare, aranjare la raft, etc. Aceste activități sunt desfășurate cu ajutorul softului de bibliotecă Qulto și coordonate de responsabilul de bibliotecă cu ajutorul colegilor bibliotecari. În cadrul acestor activități, se vor respecta toate măsurile de protecție sanitară și distanțare socială, impuse de lege.
Studenții Facultății noastre, dar și din alte facultăți ale Universității din București, sunt invitați să se înscrie, prin completarea următoarei cereri de înscriere și trimiterea acesteia pe adresele de email 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prezentarea acesteia la Biroul administrativ. Ulterior se vor completa documentele necesare conform legii voluntariatului. Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți! Pentru a vă înscrie, accesați cererea AICI.

În ce privește modalitatea de susținere a orelor pe semestrul II al anului universitar 2020-2021, Senatul UB a aprobat ca în Semestrul II ce va începe la 15 februarie 2021 cursurile și seminariile programelor de licență să se desfășoare online, cu excepția acelor cursuri și seminarii care presupun să se facă în mod practic: muzică, artă sacră, practică liturgică, program liturgic, ce se vor desfășura față în față, atâta cât va permite situația, funcție de evoluția acesteia dată de rata de îmbolnăviri. De asemenea, și orele de curs și seminar de la programele masterale pot fi predate ȘI față către față (deci neobligatoriu), lăsând la latitudinea profesorilor, în înțelegere cu studenții, maniera desfășurării acestora. Consiliul își rezervă dreptul să revină asupra acestor hotărâri, potrivit cu evoluția situației pandemice ce se va actualiza și reglementa prin lege și prin hotărâre de Senat universitar.

SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ în favoarea studenților teologi:

Dr. Florin Roșu, student în anul I Teologie Pastorală (FTOUB), oferă GRATUIT studenților cu posibilități reduse din facultatea noastră SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ la cabinetul domniei sale din Policlinica Rahova, sect. 5, București,  (etaj 2/cam. 203).
Date contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dată fiind situația dificilă generată de virusul acesta, vă informăm că audiențele (în manieră fizică) se suspendă pentru o vreme. Vă puteți adresa conducerii facultății, pentru orice problemă instituțională, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Orice sesizare va fi direcționată spre rezolvare persoanelor sau compartimentelor responsabile (prodecani, director Școala doctorală, secretariat, administrație). Vă dorim tuturor sănătate maximă!

Mesaj important pentru studenții și masteranzii din anii terminali, cu privire la finalizarea studiilor… click aici.