Admitere ȘCOALA DOCTORALĂ - sesiunea SEPTEMBRIE 2020

Informațiile privind metodologia și tematicile pentru examenul de admitere la doctorat sunt afișate pe pagina de web: https://doctorat.ftoub.unibuc.ro/.

 

Programarea candidaților pentru susținerea examenului de admitere la doctorat, în ziua de 17 septembrie, poate fi vizualizată AICIProba se va susține in amfiteatrul "Pr. Prof. Ioan G. Coman". Fiecare dintre candidați va avea grijă sa fie prezent cu aproximativ un sfert de oră față de ora la care a fost programat, pentru a fi preluați de un voluntar si îndrumați către amfiteatru. Va rugăm insistent să nu întârziați față de ora la care ați fost programați.  Se va avea grijă la respectarea condițiilor de igienă.

Dragii noștri, așa cum a fost deja anunțat, marți, 15 septembrie și joi, 17 septembrie, se vor susține examenele de admitere la doctorat. Candidații înscriși se prezintă la facultate, pe 15 septembrie, la ora 8.30, pentru a susține proba orală (interviul) de cunoștințe dogmatice. La această oră veți fi prezenți în fața intrării, unde dl. Director, Conf. Dr.  Adrian Lemeni, vă va face un mic instructaj. Apoi, veți intra, pe rând, începând cu ora 9.00, la comisia ce se va afla la sala ”Pr. Dumitru Stăniloae”, conform listei afișate AICIDupă ce va fi afișată lista cu cei admiși (în cursul după-amiezii), vă veți prezenta joi, 17 septembrie, la facultate, pentru proba a doua, de susținere a proiectului doctoral, conform programării pe care vă vom pune-o la dispoziție din seara zilei de 15 septembrie, pentru a se evita aglomerarea. Acest examen va avea loc în amfiteatrul ”Ioan. G. Coman”, începând cu ora 9.00. Veți urmări listele pe site-ul facultății, cât și pe pagina sau grupul de facebook al acesteia, care vor conține și ora aproximativă la care va trebui să fiți prezenți. Va trebui să aveți în vedere să fiți prezenți la sediul facultății cu cel puțin un sfert de oră înainte de ora ce vi s-a indicat în programare. Vă vom ruga să fiți vigilenți și să aveți asupra dumneavoastră protecția necesară (masca) pentru situația pe care o traversăm.

 

Pentru mai multe detalii, click pe unul din următoarele linkuri: